top of page
Search

АВТОМАТИЧНО ЛИДЕРСТВО - ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ ЛИДЕР| 19-28 ноември

Как да бъдем лидери в живота, в бизнеса, навсякъде  • НА КУРСА ВИЕ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ:

Как да създадете автоматично лидерство във всеки екип, който управлявате (общество, от което сте част - семейство, приятели), като премахнете споровете и конкуренцията между останалите и работите на основата на общата цел – подобрение, високи резултати, добри отношения.

Как да бъдете лидер от ново поколение – ще научите 12 техники за лидерство

Защо всеки човек може да бъде лидер – без значение каква е професията му и в каква сфера се развива

Как да се обградите с най-добрите специалисти, да спечелите безспорен авторитет сред хората, с които общувате, и да постигнете целите си по-бързо


  • ЗА КОГО Е ТОЗИ КУРС:

ЗА ПРЕДПРИЕМАЧИ И СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕС

Често, когато сте изправени пред поредна трудност, разбирате, че сам не можете да се справите – трябват ви хора, кадри, които да ви помогнат да осъществите заплануваното. Трябва ви отбор от супер класни играчи за полето на големия бизнес. А всички знаем, че финансовата мотивация не е онова, което единствено ще запали такива хора, нали така? Следователно вие трябва да станете истински лидер, способен да запали подчинените и партньорите си по идеята си, да им я предаде – да я направи тяхна собствена, и да ги ръководи – с личния си пример, успешно и в дългосрочен план.


ЗА УЧИТЕЛИ, ПСИХОЛОЗИ И ТРЕНЬОРИ ПО ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Една и съща техника може да работи за един клиент/ученик/партньор, но да бъде напълно безполезна за друг човек. Кармичното управление е системата, която обяснява закона на причинно-следствените връзки и дава разбиране за дълбоките причини за успех и неуспех. Научете как да станете професионалист, чийто успех се предава от уста на уста. Когато приложите наученото от курса в практиката си, всеки от вашите клиенти, ученици, партньори ще може да постигне целите си на 100%. И по този начин вие ще сте човек, който увлича след себе си – и запалва хората, вдъхновява, мотивира ги. И се радва на уважението и признателността на другите. С които в хармония се движи рамо до рамо – към постигане на целите.


ЗА ХОРА, КОИТО ИСКАТ ДА ВДЪХНОВЯВАТ И ДА БЪДАТ ПРИМЕР

Има много успешни хора, които невинаги успяват да вдъхновят другите да следват примера им. Има и такива, които не са успешни с нищо, но винаги са вдъхновние за приятелите и познатите си. Тайната на това да сте вдъхновение за другите не се крие в това дали сте успешен, богат или много харизматичен. Крие се в много дълбоки причини, които на този курс са представени под формата на 12 лесни стъпки за усвояване. След като ги научите, ще можете с лекота да показвате на хората с примера си всичко, на което сте способни. И те да се вдъхновяват автоматично от нещата, които споделяте. Да ви търсят за съвети, да се допитват до вас в сложни ситуации.


ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ И МЕНИДЖЪРИ

Не е достатъчно да си просто добър специалист, за да се придвижиш бързо нагоре по кариерната стълбица. Вашият авторитет е важен. Без признание в екипа всяка ваша стъпка може да се превърне във война за власт и място под слънцето. Научете как да създадете ситуация, в която другите служители да ви уважават, да подкрепят вашите идеи и сами да ви определят за лидер.


  • КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ СЕМИНАРА?


Ще се научите етично да увеличавате лидерството си – в началото с няколко души, а след това и с много повече – не само в бизнеса, но и сред приятелския ви кръг, вкъщи, навсякъде. Ще получите техники, с които да мотивирате правилно екипа си, като така ще създадете благоприятен микроклимат във всички общества или мини-общества (семейството, приятелите), от които сте част. Ще разкриете в себе си способността да разпалвате сърцата на хората и да се обграждате със „своите“ - с точните хора за точната цел. Ще знаете как да да намирате най-добрите специалисти за различните ви цели и да работите с тях дълго време, за да постигнете целите си лесно и ефективно.

30 views0 comments

Comments


bottom of page